СТВОРЕНО СЕКТОР З ПИТАНЬ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ

Друк

З метою реалізації ветеранської політики, зокрема з питань: соціального захисту ветеранів та членів сімей ветеранів, забезпечення психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації,  зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, надання допомоги в  переході від військової служби до цивільного життя військовослужбовців, які звільняються або звільнені із військової служби з числа ветеранів війни,  Тарутинською селищною радою прийнято рішення про створення сектору з питань ветеранської політики  від 22.12.2023 № 2946-VIII.

Одна з головних задач сектору – інтеграція та допомога захисникам і захисницям при переході від військової служби до цивільного життя, сприяння  ветеранам у реалізації їх можливостей, прав, гарантій, пільг визначених законодавством.

З відповідних питань можете звертатись до сектору з питань ветеранської політики Тарутинської селищної ради,  який розташований  за адресою: 68500, Одеська область, Болградський р-н, селище Тарутине, вул. Шевченка Тараса, буд. 2, ІІ поверх, кабінет № 2.

 

 

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.