ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

Сьогодні 16 квітня 2024 року проведене спільне засідання постійних комісій Тарутинської селищної ради восьмого скликання: з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з гуманітарних питань, з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Засідання постійних комісій відбулося під головуванням депутата Тарутинської селищної ради, голови постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Володимира Марунчака.

У роботі комісій взяли участь: заступники Тарутинського селищного голови  Олена Сілоч та Олексій Судак, начальники структурних підрозділів селищної ради та керівники комунальних підприємств.

Після заслуховування інформацій доповідачів та обговорення питань депутатами рекомендовано розглянуті проекти рішень винести на розгляд пленарного засідання чергової 48-ї сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання згідно рекомендованого порядку денного.

З порядком денним та проектами рішень чергової сесії можна ознайомитись на офіційному сайті Тарутинської селищної ради за посиланням: https://www.tarutyne-sr.gov.ua/selishchna-rada/proekty-ryshen/2024-rik/proekty-sr-48-sesii/ 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.