Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 48-ої сесії 19.04.2024 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області за 2023 рік

X

 

Звіт про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області за 2023 рік

X

 

Пояснювальна записка

X

 

2 Про затвердження акту безоплатного приймання-передачі Квадрокоптера DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo, на потреб прикордонної комендатури швидкого реагування 4 прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (код ЄДРПОУ 14321742)

X

 

Акт приймання-передачі

X

 

Додаток до акту

X

 

3 Про створення аукціонної комісії та затвердження положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності в 2024 році

X

 

4 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 15.03.2024 № 3068-VIII «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області, які підлягають приватизації в 2024 році»

X

 

5 Про приватизацію об’єкта комунальної власності, який включено до переліку об’єктів комунальної власності Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області, які підлягають приватизації в 2024 році, що розташований за адресою: Одеська область, Болградський район, с. Рівне, площа Перемоги, буд. 7

X

 

6 Про примусове відчуження майна комунальної власності в умовах воєнного стану

X

 

7 Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг у сфері декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб

X

 

8 Про внесення змін до Комплексної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Тарутинській територіальній громаді на 2023-2024 роки

X

 

Додаток

X

 

9 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020 р. № 35-VIII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату Тарутинської селищної ради» (зі змінами)

X

 

10 Про оприлюднення проєкту регуляторного акту - проєкту рішення Тарутинської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів, податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2025 рік»

X

 

Проєкт рішення Тарутинської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів, податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2025 рік»

X

 

Додаток 2. Аналіз регуляторного впливу

X

 

Додаток 3. ТЕСТ малого підприємництва (М-Тест)

X

 

Додаток 4. Повідомлення про оприлюднення проєкту

X

 

11 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2952-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади на 2024 рік»

X

 

Додаток

X

 

12 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «МИР»

X

 

13 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «Ампел»

X

 

14 Про передачу земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «ВЕЛЕС-АВТ»

X

 

15 Про передачу в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. ТОПАЛ С.І. та гр. ЧИКАНЧІ О.М.

X

 

16 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. ІВАНОВУ З.Д.

X

 

17 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. ЧЄРГУЦІ В.С.

X

 

18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПП«ЛАВАНДА» згідно Державного акту ІІ-ОД № 000480 від 18.10.2001року

X

 

19 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) ПП«ЛАВАНДА»

X

 

20 Про передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (невитребувані нерозподілені земельні ділянки) ТОВ «Агрохолдінг Вільний»

X

 

21 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства гр. САВВОВУ І.С.

X

 

22 Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ЗАПОРОЖАН В.О.

X

 

23 Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «БІГДІЛ МОТОРС»

X

 

24 Про поновлення строку договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з СФГ «Світлана» (2,0004 га)

X

 

25 Про поновлення строку договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з СФГ «Світлана» (13,8756 га)

X

 

26 Про поновлення строку договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з СФГ «Світлана» (12,4042 га)

X

 

27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для сінокосіння та випасання худоби

X

 

28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби

X

 

29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. СТОЙКОВУ В.В. (2,3505 га)

X

 

30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. СТОЙКОВУ В.В. (2,3502 га)

X

 

31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. СОЛОМИЦЬКІЙ К.П.

X

 

32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. КОРЧУМАР М.Л.

X

 

33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. БРУСЕНСЬКІЙ М.С.

X

 

34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. СТОЯНОВУ І.І.

X

 

35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. АНДРОНАКІ О.Є.

X

 

36 Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. ГРАНЧАРУ Є.О.

X

 

37 Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. ПЛЄТОС О.Г.

X

 

38 Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. МАГЛА М.О.

X

 

39 Про внесення змін до договору оренди землі № б/н від 14.05.2007 року ПП «Сади Бессарабії»

X

 

40 Про внесення змін до рішення сесії від 15.06.2023 № 2651-VІІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби України»

X

 

41 Про взяття до відома про припинення права користування водними об’єктами згідно договорів оренди: ТОВ»ЯРОВСЬКИЙ» № 473 від 18.06.2012 р.; Трегуб О.М. № 4 від 17.06.2013р.; ФГ» ДІНАМІД Д» № 575 16.10.2012 р.

X

 

42 Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок

X

 

43 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( невитребувані не розподілені земельні ділянки) СФГ «КРИСТАЛ»

X

 

44 Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду для сінокосіння і випасання худоби. гр. ЧЕБОТАР Г.А.

X

 

45 Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду для сінокосіння та випасання худоби. гр. КОЛОДЧАК І.І.

X

 

46 Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду під полезахисними лісосмугами (СФГ «КРИСТАЛ»)

X

 

Без коментарів.