РОБОЧА ЗУСТРІЧ З КОЛЕКТИВОМ ТАРУТИНСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЛІКАРНІ

Друк

12 квітня відбулась зустріч  заступника Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч, генерального директора КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірини Пулєвої  та керівника благодійного фонду «Шляхетна справа» Сергія Шутова  з медичними працівниками Тарутинської центральної лікарні.

БФ "Шляхетна справа" постійно допомагає Тарутинській селищній раді, мешканцям громади та медичним закладам, що сприяє підтримці населення і вирішенню питань, які поліпшують умови праці та якість надання медичних послуг закладами охорони здоров’я. І головне, у співпраці з керівництвом Тарутинської громади були вжиті заходи  щодо функціонування Тарутинської центральної лікарні як загального закладу охорони здоров’я та збереження робочих місць.

Олена Сілоч щиро подякувала керівнику БФ "Шляхетна справа" Сергію Шутову за неполегливість і постійне бажання допомоги Тарутинській громаді та висловила сподівання щодо довготривалої співпраці задля вирішення нагальних питань.

За вагомий внесок у розвиток Тарутинської територіальної громади, активну громадську позицію, матеріально-технічне забезпечення закладів охорони здоров’я та з нагоди відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Тарутине Олена Сілоч вручила Сергію Шутову Подяку Тарутинської селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.