З ПІДОБЛІКОВИМ СУБ’ЄКТОМ ПРОБАЦІЇ БУЛО ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД НА ТЕМУ: «ВЕДЕННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ»

Друк

Здоровий   спосіб  життя  передбачає  дотримання виконання певних правил, що забезпечують гармонійний розвиток, високу працездатність, духовну рівновагу та здоров’я людини. В основі здорового способу життя лежить індивідуальна система поведінки й звичок кожної окремої людини, що забезпечує їй потрібний рівень життєдіяльності й здорове довголіття.

1 квітня 2024 року з підобліковим суб’єктом пробації було проведено профілактичний захід на тему: «Ведення здорового способу життя».

Людина сьогодні звикла сподіватися не на захисні сили свого організму, а на могутність медицини. Стан здоров’я людини залежить на 20% від спадковості, на 10% від рівня розвитку медицини, на 20% від стану довкілля, на 50% від способу життя. Тому справедливі є слова: «Ваше здоров’я у ваших руках». Люди давно переконалися, що на здоров’я впливає безліч чинників, і найголовніший з них – це спосіб життя.

Здоровий спосіб життя – це практичні дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організм й поліпшення загального самопочуття людини. Головне – замислитися про наслідки своїх дій. Зрозуміло, що для того, аби бути здоровим, потрібно докласти певних зусиль і не набувати шкідливих звичок.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.