В Тарутинській селищній раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Друк

Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва 27 липня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

У засіданні взяли участь 17 членів виконкому, керівники комунальних некомерційних підприємств та начальники структурних підрозділів селищної ради.

Усі присутні на засіданні виконавчого комітету хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів та мирних громадян унаслідок збройної агресії російської федерації.

З нагоди Дня медичного працівника, яке в Україні відзначається сьогодні, 27 липня, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав директора КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланію Міланову та  генерального директора КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірину Пулєву з професійним святом.

Про результати діяльності дільничних офіцерів поліції щодо забезпечення публічної безпеки та правопорядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради за І півріччя 2023 року поінформував старший дільничний офіцер поліції, майор поліції Сергій Саввов.

Директор КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланія Міланова та  генеральний директор КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірина Пулєва доповіли про стан виконання за І півріччя 2023 року заходів цільових програм: «Здоров’я», «Доступна медицина», «Фінансова підтримка КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Фінансова підтримка КНП «Тарутинська центральна лікарня». Меланія Міланова також поінформувала про стан імунопрофілактики дитячого населення Тарутинської селищної територіальної громади за І півріччя 2023 року.

Члени виконкому прийняли до відома інформацію начальника загального відділу селищної ради Світлани Березовської «Про стан розгляду звернень громадян у Тарутинській селищній раді за І півріччя 2023 року».     

Під час засідання виконкому були затверджені план заходів щодо забезпечення належних умов проведення освітнього процесу в умовах воєнного стану, якісної та своєчасної підготовки закладів освіти до організованого початку 2023/2024 н.р. та склад комісії з повторної перевірки стану готовності функціонування та обладнання захисних споруд цивільного захисту для можливості їх використання як укриття для здобувачів освіти та працівників закладів освіти до нового 2023/2024 н. р.

Головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради Діна Бахова ознайомила з проектами рішень щодо взяття на квартирний облік мешканців Тарутинської громади та присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна.

Крім того у ході засідання прийнято рішення «Про оприлюднення проєкту рішення - регуляторного акту «Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсу із обрання перевізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади».

Про надання матеріальної допомоги доповіла начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Ганна Стоянова.

Окрім того затверджені розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.