У Тарутинській громаді відзначили День медичного працівника

Друк

Відповідно до Указу Президента України від 13 червня 2023 року № 327/2023 «Про День медичного працівника» відтепер це професійне свято відзначається в Україні 27 липня.

З нагоди Дня медичного працівника сьогодні у Тарутинському селищному Будинку культури відбувся урочистий захід, який розпочався зі вшанування пам’яті полеглих за Україну.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав медичних працівників закладів охорони здоров’я Тарутинської селищної ради з професійним святом, подякував медикам за благородну працю, доброзичливість до пацієнтів та відданість професії і побажав здоров’я, щастя, професійних звершень, успіхів та натхнення.

За клопотанням депутата Болградської районної ради Дениса Байлука директор КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланія Міланова та старша медична сестра КНП «Тарутинський ЦПМСД» Альона Штирбулова нагороджені Почесними грамотами Одеської обласної ради.

Від Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної ради та Тарутинської селищної ради  медичним працівникам Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги та Тарутинської центральної лікарні селищний голова Сава Чернєв вручив Почесні грамоти та Подяки за високий професіоналізм, відданість своїй справі, сумлінну працю з надання медичної допомоги населенню Тарутинської громади.   

Крім того сьогодні Почесною грамотою Болградської районної державної адміністрації за благородний вчинок, порятунок життя людей, що потребують переливання крові та її компонентів, внесок у добру справу була нагороджена регулярний донор крові Тарутинської селищної ради Анжела Мєтєль.

З вітальними словами до медичних працівників звернулись  директор КНП «Тарутинський ЦПМСД»  Меланія Міланова і генеральний директор КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірина Пулєва та вручили Грамоти кращим працівникам закладів.

Також пролунали сердечні відео-привітання лікарів своїм колегам.

Яскравими музичними виступами всіх присутніх зі святом щиро привітали працівники Тарутинського селищного Будинку культури та колективи художньої самодіяльності.

Бажаємо всім працівникам охорони здоров’я сил та здоров’я,  щастя та злагоди! А головне - Перемоги та миру!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.