Скарбничку перемог поповнили учні Тарутинської ДМШ

Друк

Учні та викладачі Тарутинської дитячої музичної школи беруть активну участь у регіональних, обласних та Всеукраїнських конкурсах. Тим самим  представляють свої таланти, розвивають здібності та вдосконалюють техніку виконання гри на музичних інструментах.

У червні 2023 року Тарутинська музична школа представила твори у виконанні викладачів та учнів на ІІІ Всеукраїнський конкурс талантів «Оаза мистецтв» (м.Бережани, Тернопільська область), який був присвячений Державному Гімну України з нагоди 30-річчя його затвердження, та об’єднав таланти з різних куточків України.

Журі конкурсу високо оцінило виконання музичних творів представниками Тарутинської ДМШ. Її учні та викладачі здобули такі перемоги:

-в номінації інструментальне тріо: Гаваньо Юрій (скрипка), Нєдялкова Уляна та Вулпє Людмила (фортопіано, викладачі Куруч Т.З., Гаваньо Ю.Я.) нагороджені дипломами ІІ ступеня;

-в оригінальному жанрі ансамбль викладач та учень - соліст-інструменталіст Бобок Олексій (домбра, викладач Бобок І.О., концертмейстер Зглімбія І.В.) - диплом ІІ ступеня.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів!

З музичними творами, які були представлені на конкурс талантів «Оаза мистецтв»,  можна ознайомитися на YouTube каналі:

https://www.youtube.com/watch?v=orxAMsZaAzg

https://www.youtube.com/watch?v=WdMhwMlZ1KY

https://youtu.be/9HaYKs_qbvw

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.