Працівників поліції Тарутинщини привітали з професійним святом

Друк

Сьогодні, 4 липня, в Україні відзначають День Національної поліції України.

Найголовніша оцінка діяльності правоохоронних органів – це повага та довіра громадян. В складних умовах війни на працівників поліції покладені додаткові обов’язки та функції. Вони не лише протидіють злочинності та забезпечують правопорядок, а й несуть службу в зонах бойових дій та на деокупованих територіях.

З нагоди Дня Національної поліції 4 липня в Тарутинському селищному Будинку культури відбувся урочистий захід, у якому взяли участь: секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова, керуюча справами, секретар виконкому Бородінської селищної ради Валентина Галинська, начальник відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції ГУ Національної поліції в Одеській області Олександр Бодюл, працівники відділення поліції №2 Болградського РВП, керівники та працівники установ і організацій смт.Тарутине.

Зі словами вітання до співробітників поліції звернулися Анетта Куракова, Валентина Галинська та Олександр Бодюл.

В своєму привітанні Анетта Куракова від імені усіх мешканців Тарутинської територіальної громади та Тарутинського селищного голови Сави Чернєва висловила щиру вдячність працівникам поліції за самовіддану службу та побажала їм міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, успішного виконання поставлених завдань, реалізації планів у професійній діяльності.

За зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість, високий професіоналізм, відданість Присязі, забезпечення публічної (громадської) безпеки і порядку, особисті досягнення та з нагоди 8-ї річниці Дня Національної поліції України кращі працівники поліції були нагороджені Подяками Тарутинської селищної ради, Подяками Бородінської селищної ради,  Грамотами Болградського районного відділу поліції  ГУ Національної поліції в Одеській області, Грамотами відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції.

Також ряд співробітників та працівників відділення поліції №2 були нагороджені медалями Національної поліції України та подарунками.

Вітаючи колег зі святом, Олександр Бодюл підкреслив, що співробітники поліції працюють на благо жителів та роблять все можливе відповідно до законодавства, щоби в громадах був мир і спокій та побажав своїм колегам мирного неба, скорішої перемоги, вірного служіння народові України.

Колектив Тарутинського селищного БК привітав тарутинських поліцейських номерами художньої самодіяльності.

Шановні поліцейські Тарутинщини! Щиро вітаємо Вас із професійним святом. Бажаємо щоб вашу працю цінував народ, рівнявся на вас, завжди відчував опору та надію на справедливість.

Слава Україні!

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.