Привітання Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з Днем прикордонника України

Друк

Шановні прикордонники та ветерани прикордонної служби!

З нагоди професійного свята – Дня прикордонника прийміть щирі вітання та побажання здоров’я, миру, добробуту.

В усі часи прикордонні війська вважалися гарантією безпеки держави та цілісності її кордонів. В історії є чимало прикладів, коли саме прикордонники брали на себе перші, найважчі удари ворога, захищаючи країну.

І сьогодні у будь-який час дня і ночі, в будь-яку погоду ви оберігаєте спокій наших громадян, захищаючи державні кордони від можливих загроз та агресій. Зважаючи на високу відповідальність вашої служби, до прикордонників завжди пред’являлися високі професійні та моральні вимоги.

Прикордонників вирізняють професійний вишкіл, патріотизм, вірність обов'язку. Ви з гідністю приймаєте виклики, які диктує сьогодення – війна з країною-агресором, міжнародний тероризм, контрабанда, незаконна міграція.

Щира вдячність вам, воїни-прикордонники, за вірність присязі і військовому обов’язку, за нелегку, пов’язану з небезпекою і ризиком працю, за захищеність та надійність наших кордонів.

Бажаю вам і вашим родинам миру, добра, щастя, здоров’я, оптимізму, наснаги, успіхів у службі та гордості за свою професію, за почесну і нелегку місію, яку ви здійснюєте в державі.

Тим, хто виконує службово-бойові завдання із захисту державного кордону України сьогодні, бажаю усім повернутися додому живими та неушкодженими.

Переконаний, що ви й надалі залишатиметеся взірцем патріотизму, бойового духу та відданого служіння Батьківщині!

З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.