В селищній раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Друк

27 квітня під головуванням секретаря виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Олени Абрамової відбулося чергове засідання виконкому селищної ради.

У ході засідання були розглянуті 33 питання порядку денного.

Про результати атестації педагогічних працівників у 2022/2023 навчальному році доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Кушнір.

Члени виконкому схвалили звіт щодо виконання рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року №2419-VІІІ «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» за І квартал 2023 року, про який поінформувала начальник фінансового управління Марина Констадогло.

Директор КНП «Тарутинський центр первинної медико санітарної допомоги» селищної ради Меланія Міланова  розповіла щодо імунопрофілактичної роботи проти COVID-19 та стан захворювання за 2022 рік та за І квартал 2023 року в Тарутинській селищній територіальній громаді.

Про надання матеріальної допомоги доповіла начальник відділу соціального захисту населення Тарутинської селищної ради Ганна Стоянова.

Начальник служби у справах дітей Людмила Тануркова виступила з питаннями щодо захисту прав та інтересів дітей.

Більшість розглянутих питань на засідання виконкому стосувалися сфери містобудування та житлово-комунального господарства, а саме: про стан проведення роботи з нарахування компенсації власникам житла, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб протягом усього періоду 2022-2023 років; про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна; про надання дозволу на проведення благоустрою прилеглої до житлового будинку земельної ділянки; про надання дозволу на виготовлення технічного паспорту на квартиру; про видалення аварійного дерева та інші, з яких поінформувала головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Ольга Младінова.

Також були затверджені розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.