В селищній раді розглянули заяви громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги

Друк

14 квітня 2023 року в Тарутинській селищній раді під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч відбулося засідання комісії з розгляду заяв громадян Тарутинської громади з надання одноразової грошової матеріальної допомоги.

У засідання комісії взяли участь старости старостинських округів громади.

У ході засідання комісія розглянула 34 звернення громадян щодо надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які потребують лікування, та 11 звернень про надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах.

Серед заявників: 23 - пенсіонера, 3 – військовослужбовців, 11 - інвалідів ІІ, ІІІ груп, 6 – працюючих громадян, 2 – безробітних.

За результатами засідання комісії, взявши до уваги надані документи, а також враховуючи пропозиції членів комісії та старост, по всім зверненням громадян комісією прийняті позитивні рішення.

Рішення комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги буде винесено на розгляд чергового засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.