Учень Виноградівського ліцею Лазарев Олександр посів ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з болгарської мови та літератури

Друк

08 квітня 2023 року на базі Одеської обласної академії неперервної освіти  відбувся ІV етап VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з болгарської мови та літератури.

Для учасників олімпіади були підготовлені цікаві завдання з мови та літератури, для виконання яких учні мали продемонструвати високий рівень мовленнєвих знань, широкий літературний кругозір, досконалі читацькі уміння, креативне мислення, точність висловлювань та відповідний рівень орфографічних умінь.

В олімпіаді взяли участь 6 учнів з двох областей України: Київської (м.Біла Церква) та Одеської (Саратська селищна рада, м.Болград, Тарутинська селищна рада). Тарутинську громаду та Одещину представляв учень 10 класу Виноградівського ліцею Лазарев Олександр.

Вітаємо Олександра з другим місцем у ІV етапі  Всеукраїнської учнівської олімпіади з болгарської мови та літератури!

Подяка вчителю болгарської мови та літератури Виноградівського ліцею Валентині КІЧУК за якісну підготовку вихованця. Дякуємо і бажаємо всього найкращого !!!

Відділ освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.