Привітання з Днем народження Тарутинському селищному голові Саві ЧЕРНЄВУ

Друк

Шановний Сава Степановичу!

Сьогодні, 02 квітня, у Вашому життєвому календарі ювілейний День народження - 55 років! Ще один рік життя… Він видався непростим та напрочуд щедрим на випробування, як для керівника громади, так і для кожного українця. У такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Тарутинсьої громади, нових мешканців громади - переселенців, наших військових, які служать на благо рідної країни та за світле майбутнє.

Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто селищний голова, Ви – мудрий управлінець – завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та розважливий у своїх рішеннях, здатний на співчуття та розуміння. Ваш професіоналізм, компетентність і впевненість дає нам стимул рухатися вперед і вирішувати серйозні завдання. Впевнені, що притаманне Вам високе почуття відповідальності і невичерпна енергія будуть і надалі служити Вам вірними помічниками у Вашій нелегкій справі.

Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Бажаємо Вам нових життєвих планів і їх досягнень, міцного здоров’я, радості в серці, теплоти в душі! Мрійте і насолоджуйтеся кожною миттю! Хай здійснюється все задумане!

Мирного неба Вам, Божої благодаті на многії літа та спокою в рідній Україні!

З повагою – Ваш колектив, очільники закладів, підприємств, установ

та старостинських округів Тарутинсьої громади,

депутатський корпус та виконавчий комітет Тарутинсьої селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.