Відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Друк

23 лютого під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

У ході засідання заслухані звіти: Тарутинського селищного голови про роботу Тарутинської селищної ради та її виконавчого комітету у 2022 році, про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року №1585-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік», про надання первинної медичної допомоги ВПО на території Тарутинської громади КНП «Тарутинський ЦПМСД». Затверджений план заходів щодо наповнення бюджету Тарутинської селищної ради, вишукання джерел надходжень, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2023 році.

Членами виконавчого комітету схвалили ряд програм:

  • облаштування та обслуговування «Пунктів незламності» (пунктів обігріву) по Тарутинській громаді на 2023-2025 роки;
  • зміцнення законності, безпеки та порядку на території Тарутинської громади «Безпечне Тарутине» на 2023 рік;
  • забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради на 2023 рік;
  • взаємодії органу місцевого самоврядування Тарутинської селищної громади та органів виконавчої влади Болградського району на 2023 рік.

Також розглянуті питання щодо захисту прав і інтересів неповнолітніх та житлово-комунальні питання.

Крім того було заслухано виконання програм сфери охорони здоров’я, соціально-економічного та культурного розвитку громади, прийнятих у попередні роки та підсумки роботи Тарутинського селищного центру соціальних служб за 2022 рік.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 32 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Докладніше з рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на сайті Тарутинської селищної  ради у розділі «Виконком ради».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.