Проведені роботи з благоустрою вулиці в с.Петрівськ

Друк

Благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту. Варто зауважити, що стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села — це в першу чергу оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Більше того, це показник рівня участі місцевої громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою населеного пункту.

Тому важливою умовою участі громадськості у сфері благоустрою населеного пункту є своєчасне інформування населення про заходи, які будуть проводитись на відповідній території. Усі хочуть жити в красивому, чистому, затишному селі, де благоустрій – це одна із складових комфортності.
Тому ми намагаємось не відставати і покращувати життєдіяльність нашого села. Протягом другої половини лютого в селі Петрівськ на вулиці Шкільна, була зроблена тротуарна доріжка на проблемній ділянці, яку постійно заливало водою. Хочеться зазначити, що благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота, і в першу чергу – робота над собою та своєю свідомістю.

Старостат Петрівського

старостинського округу

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.