В Тарутинський громаді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Друк

Сьогодні ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні. Згадуємо тих, хто віддав своє життя під час Революції гідності, хто захищав ідеали демократії, відстоював права людини та європейське майбутнє України.

В смт Тарутине відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам'яті  Героїв Небесної Сотні. Біля меморіалу загиблим воїнам - Захисникам України зібралися: керівництво Тарутинської селищної ради, працівники підприємств, установ та організацій, військовослужбовці, учні Тарутинського ліцею, громадськість.

«Революція Гідності змінила Україну і кожного з нас. Події на Майдані стали початком боротьби за свободу українського народу. Сьогодні багато наших мужніх співвітчизників захищають Україну і нас з вами від збройної агресії російської федерації. Ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми захищаємо свою землю, рідну країну», - сказав у своєму звернені до учасників мітингу селищний голова Сава Чернєв.

Зворушливо і проникливо прозвучали вірші та пісні у виконанні колективу Тарутинського будинку культури про тих, хто вийшов на Майдан та про тих, хто загинув, захищаючи рідну землю.

Присутні на заході хвилиною мовчання віддали шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні, військовослужбовцям, які загинули в боротьбі з ворогом, та невинно вбитим мирним жителям України.

На завершення заходу відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам Тарутинської громади.

Вічна пам’ять полеглим Героям!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.