Проведені роботи з відновлення та покращення стану  трав’яного покриву в парковій зоні смт Тарутине

Друк

З метою створення гарних та комфортних умов для відпочинку мешканців громади  керівництвом Тарутинської селищної ради вживаються заходи щодо утримання парків та скверів населених пунктів громади у належному стані. Цими днями було вирішено питання з керівниками сільгосппідприємств громади щодо проведення робіт з відновлення та покращення стану  трав’яного покриву в парковій зоні смт.Тарутине.

Сьогодні вранці на території всього  парку та центрального стадіону селища були внесені азотні добрива у кількості 500 кг. Дані роботи виконані працівниками комунального підприємства «ВУЖКГ» технікою СФГ «Кристал». Добрива виділили сільськогосподарські підприємства «Ніка-Агро» (керівник Ніколаєв П.І.) та «Кристал» (керівник Кюссе Р.І.).

Дякуємо керівникам сільгосппідприємств за активну участь у благоустрої селища Тарутине, за піклування про жителів громади, аби ми мали гарну зону для відпочинку та занять спортом.

Для того, щоб жити у комфортному та охайному селищі, селі нам мешканцям громади треба дотримуватися правил благоустрою населених пунктів: бережливо відноситися до місць громадського відпочинку, дбати про чистоту та порядок, не смітити та  не псувати  громадське майно!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.