В смт.Тарутине відбувся мітинг, присвячений вшануванню воїнів-інтернаціоналістів

Друк

Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав відповідно до  Указу Президента України № 180/2004 від 11 лютого 2004 р. В цей день також відзначається річниця виведення військ з території Республіки Афганістан.

Сьогодні в смт.Тарутине проведений мітинг, присвячений вшануванню воїнів-інтернаціоналістів. У заході взяли участь: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, Бородінський селищний голова Іван Кюссе, голова Спілки ветеранів воїнів-інтернаціоналістів Петро Скрипник, воїни-інтернаціоналісти, військовослужбовці, працівники підприємств та установ селища, учні Тарутинського ліцею, громадськість.

Тарутинський селищний голова у своєму вітанні до воїнів-інтернаціоналістів висловим їм глибоку вдячність і шану за збереження сили духу, за стійкість та патріотичне виховання молодого покоління і побажав міцного здоров’я, мирного неба над головою, благополуччя, витримки та добра.

З вітальними словами до учасників мітингу також звернулися Бородінський селищний голова та голова Спілки ветеранів воїнів-інтернаціоналістів.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

По завершенню заходу відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. 

Пам’ятати про тих, хто сьогодні не з нами, віддати честь загиблим у страшних війнах – наш священний обов’язок.

Висловлюємо шану та повагу тим, хто зараз захищає право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави.

    

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.