Долучаємося до допомоги 88 окремому батальйону морської піхоти!

Друк

З 24 лютого 2022 року триває героїчна боротьба України проти відкритої військової агресії з боку російської федерації. Увесь сектор оборони нашої держави дає гідну відсіч спробам ворогу позбавити нас майбутнього та крок за кроком звільняє окуповані території. Дякуючи неймовірному героїзму наших захисників, мешканці Болградського району не пізнали усіх «переваг», які несе «рускій мір». Ціною життів наших Героїв до наших осель не дійшли руйнування та життя цивільного населення півдня Одеської області зараз у відносній безпеці.

Багато мешканців нашого регіону несуть службу у 88 окремому батальйоні морської піхоти (місце дислокації - місто Болград) та з доблестю виконують покладені на них завдання у самих гарячих точках бойового зіткнення з окупантами. Але, на превеликий жаль, за період бойових дій є втрати серед особового складу військового підрозділу.

До Болградської районної ради звернулись волонтери, які з початку бойових дій, сумісно з Благодійним Фондом «ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ» напряму співпрацюють з нашою військовою частиною та допомагають нашим захисникам. У теперішній час, для успішного виконання бойових завдань та, найголовніше, збереження життя наших бійців, 88 окремому батальйону морської піхоти вкрай необхідні технічні засоби, а саме – автівки класу «пікап», квадрокоптери, засоби зв’язку та антидронові рушниці.

Кожна громада Болградського району затвердила на своїх сесіях Програми фінансової підтримки військових формувань, проте, нажаль, за рахунок місцевих бюджетів не має змоги закупити вказані технічні засоби у зв’язку з певними обмеженнями діючого законодавства.

Болградська районна рада просить усіх мешканців району у цей скрутний час для нашої країни, допомогти 88 окремому батальйону морської піхоти в міру своїх можливостей та перерахувати грошові кошти за вказаними реквізитами:

У гривні.

Найменування отримувача:

БО БФ ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА

Код отримувача:

44724712

Рахунок отримувача:

UA623052990000026002044915646

Назва банку:

АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

У разі виникнення питань додаткову інформацію можна отримати за номером телефону – 0639793900 Кілафли Оксана

Кожна перерахована гривна допоможіть зберегти життя наших захисників!!!

Лише разом ми зможемо подолати ворога!!!

З ВІРОЮ В ЗСУ!

З ВІРОЮ В НАРОД УКРАЇНИ!!

Заздалегідь вдячні Вам за порозуміння та допомогу у спільній справі.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.