В Тарутинській селищній раді відбулась апаратна нарада

Друк

6 лютого 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за участю секретаря селищної ради, секретаря виконкому селищної ради та заступників селищного голови.

Під час наради керівники поінформували про стан справ у підпорядкованих структурах та були обговорені нагальні питання щодо життєдіяльності громади.

КНП «Тарутинська центральна лікарня» підписано договір з Національною службою здоров’я України за програмою медичних гарантій на 2023 рік. Протягом двох тижнів на стаціонарне лікування до відділень лікарні госпіталізовано 140 хворих, виписано – 140, народилось 4 дітей.

На минулому тижні Тарутинська селищна рада передала центральній лікарні гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування.

За період з 30 січня по 3 лютого 2023 року медичними працівниками Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги були прийняті 1401 мешканець ОТГ, з них: дорослих – 1083, дітей – 318. В денних стаціонарах проліковано 428 осіб. Охоплено щепленням від COVID-19 – 35 осіб.

Відділом соціального захисту населення вирішено питання щодо влаштування престарілої людини до Тарутинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Проведено засідання комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації сім’ї загиблого мешканця Тарутинської громади.

Відділом економіки, інвестицій та сільського господарства складений соціальний паспорт Тарутинської громади.

В громаді продовжується доукомплектування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб.

В державний реєстр містобудівної документації внесені документи,  які затверджені на засіданні виконкому.

Відділом земельних ресурсів підготовлені 33 додаткові угоди з юридичними особами. Підготовлені документи на ділянки, які виставлені на аукціон.

Відділом освіти, молоді та спорту проведені: нарада директорів та заступників директорів закладів освіти, семінари з вчителями математики та предмету «Основи здоров’я». Учні Тарутинської громади беруть активну участь у обласних предметних олімпіадах.

В закладах культури громади продовжується робота направлена на збереження традицій та обрядів національностей нашої громади. Розпочата підготовка заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У ході апаратної наради селищним головою надано ряд важливих доручень керівникам структурних підрозділів селищної ради, які стосуються соціального захисту населення, роботи закладів освіти громади, контролю за станом автодоріг у випадках погіршення погодних умов та інші.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.