Допомога для облаштування місць компактного проживання ВПО

Друк

Унаслідок війни в Україні багато громадян були вимушені переселитися з місць постійного проживання. Ці люди, що потребують посиленої уваги, знайшли прихисток і в Тарутинській громаді.

Найближчим часом до нашої громади очікується прибуття евакуйованих людей з деокупованих та окупованих територій, для яких облаштовуються місця компактного проживання.
З метою забезпечення евакуйованих громадян необхідним та створення комфортних умов їх проживання до Тарутинської селищної ради надійшли 75 комплектів для додаткового оснащення місць компактного проживання ВПО в селищах Тарутине та Серпневе. До комплекту входять: ліжко, стіл, стілець, тумбочка, ковдра, подушка, рушник, постільна білизна.
Облаштувати приміщення меблями та м’яким інвентарем допомогли Товариство Червоного Хреста Одеської області та Болградська районна військова адміністрація.

Червоний Хрест виділив для укомплектування МКП Болградського району комплексну гуманітарну допомогу у кількості 180 наборів. Вчора заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик отримав від Червоного Хреста Одеса першу партію – 75 наборів, яка була зразу же відправлена до Тарутинської громади.

Велика вдячність усім за допомогу та підтримку людей, які її так потребують!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.