Начальник Болградської РВА провів нараду в Тарутинській селищній раді

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів робочу нараду з головами Арцизької, Тарутинської, Павлівської та Бородінської ОТГ.

Під час заходу обговорили важливі питання життєдіяльності громад в умовах воєнного стану та розглянули проблемні питання.

Геннадій Бамбура акцентував увагу голів ОТГ на питаннях щодо: ситуації на енергетичному фронті, роботи Пунктів Незламності, доукомплектування місць компактного проживання переселенців, підготовки укриттів в закладах освіти та інших установах.

У ході наради  були озвучені питання роботи соціальних об’єктів та об’єкти критичної інфраструктури під час екстрених відключень та забезпечення їх генераторами.

Учасники наради обговорили підготовку захисних споруд в навчальних закладах. Г.Бамбура вніс роз’яснення, щодо виділення коштів з державного бюджету на облаштування укриттів в навчальних закладах.

Одним із важливих питань, яке було порушено на нараді, є забезпечення мобільним зв’язком населення усіх населених пунктів району. Начальник Болградської РВА повідомив про досягнення домовленості з керівництвом мобільного оператора Київстар щодо забезпечення базових вишок генераторами, що в свою чергу поліпшить якість зв’язку.

Керівники ОТГ звітували про роботу та облаштування нових Пунктів Незламності, облаштування й підготовку місць компактного проживання ВПО.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.