Солодощі для дітей громади

Друк

Новий рік дуже чекають усі діти, бо переконані, що на це свято дорослі неодмінно приготують для них подарунки та сюрпризи.

Напередодні новорічного свята, незважаючи на складний час, діти Тарутинської громади не залишилися без уваги керівництва селищної ради.

Для всіх дітей, які навчаються у закладах освіти та відвідують дошкільні заклади закуплені солодощі.

Крім того, за дорученням Тарутинського селищного голови старости старостинських округів уповноважені вручити подарунки дітям, які не відвідують дитячі заклади, у тому числі і діти внутрішньо переміщених осіб.

Подарунки отримали також учні музичної та спортивної шкіл, активісти художньої самодіяльності Тарутинського селищного Будинку культури, діти наших захисників.

Усі солодощі були придбані за кошти місцевого бюджету.

До того ж, Тарутинський селищний центр соціальних служб залучив благодійні фонди для надання новорічних подарунків дітям з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Дорогі наші діти, вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть перемогу та мир нашій країні. Нехай поруч з вами завжди будуть ваші любі батьки та збуваються заповітні мрії. Будьте здорові та щасливі!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.