Робоча нарада з директорами та бухгалтерами закладів освіти Тарутинської громади

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів робочу нараду з директорами та бухгалтерами автономних закладів освіти Тарутинської громади за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч, начальника фінансового управління селищної ради Марини Констандогло, начальника та головного бухгалтера відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксани Кушнір та Галини Сербушко.

Відкриваючі нараду селищний голова наголосив, що керівництвом громади вживаються усі заходи щодо збереження існуючої мережі закладів освіти.

На нараді були розглянуті нагальні питання щодо роботи ЗЗО. Серед питань: забезпечення шкіл генераторами та вугіллям, будівництво укриттів, збільшення витрат на харчування дітей у школах та дитячих садках, тривалість зимових канікул, проведення Новорічних свят та інші.

Враховуючи ситуацію, що склалася в країні селищний голова звернув увагу керівників на необхідність дотримання режиму економії та вжиття усіх заходів щодо належної роботи закладів освіти.

Начальник фінансового управління селищної ради Марина Констандогло ознайомила присутніх з особливостями формування бюджету селищної ради на 2023 рік в частині фінансування закладів освіти.

За підсумками обговорення питань наради, селищний голова надав ряд доручень начальнику відділу освіти, молоді та спорту і директорам ЗЗО.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.