До уваги жителів Тарутинської громади!

Друк

У період воєнного стану в Україні особливо важливим є питання щодо забезпечення стабільної роботи підприємств житлово-комунального господарства щодо безперебійного надання послуг з водопостачання та водовідведення, вивезення твердих побутових відходів.

Усі комунальні підприємства у сфері ЖКГ Тарутинської громади працюють у штатному режимі та забезпечують мешканців необхідними послугами.

Тарутинська селищна рада звертається до мешканців Тарутинської громади про необхідність своєчасної сплати за комунальні послуги. Особливо несприятлива  ситуація з оплатою за спожиті послуги склалася в с.Красне. Заборгованість за несплату мешканців села Красне перед комунальним підприємством «ВУЖКГ», яке обслуговує мешканців цього села, понад 208 тис.грн. В с.Красне є 8 злісних неплатників, заборгованість яких від 7 тис.грн до 16 тис.грн.

Просимо мешканців громади, а особливо жителів с.Красне, з розумінням поставитись до такої ситуації та своєчасно сплачувати за отримані комунальні послуги.

Нагадуємо мешканцям громади, що воєнний стан не звільняє громадян України від сплати за комуналку. У випадку не сплати ваш борг тільки накопичується.    

Ваші розрахунки дуже важливі для повноцінного функціонування комунальних підприємств у сфері житлово-комунального господарства.

У свою чергу, комунальники дякують усім, хто з повагою ставиться до їхньої роботи та, незважаючи на труднощі, своєчасно розраховується за надані послуги.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.