Отримання інформації про нерухомість з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Друк

Інформація про зареєстровані права на нерухоме майно та їх обтяження, що міститься у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, є відкритою, загальнодоступною та платною, крім випадків, передбачених Законом України 🇺🇦 «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
За бажанням особи інформація з Державного реєстру прав може додатково містити відомості про набуття, зміну і припинення речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, а також про внесені зміни до відповідних записів держреєстру та його невід’ємної архівної складової частини у хронологічному порядку.
Здійснити пошук 🔎відомостей в Державному реєстрі прав щодо зареєстрованих речових прав на нерухоме майно, а також про власників нерухомості можливо за поданими нижче ідентифікаторами 👇:
➡️щодо нерухомого майна:
🔗реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна;
🔗кадастровий номер земельної ділянки;
🔗адреса закінченого будівництвом об’єкта;
➡️щодо суб’єкта речового права, обтяження - фізичної особи:
🔗прізвище, ім’я та (за наявності) по батькові;
🔗номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі;
🔗номер та за наявності серія документа, що посвідчує таку особу;
🔗реєстраційний номер облікової картки платника податків;
➡️щодо суб’єкта речового права, обтяження - юридичної особи:
🔗тповне найменування юридичної особи;
🔗ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ.
⚠️Наразі для отримання інформації з Державного реєстру прав про зареєстровані речові права фізичні особи можуть звертатися до державного реєстратора, адміністратора центру надання адміністративних послуг або до нотаріуса.
✅З метою забезпечення захисту речових прав, економічних інтересів громадян та інвесторів, зменшення ризиків незаконного заволодіння нерухомим майном державним підприємством «Національні інформаційні системи» реалізовано сервіс 🔊смс-інформування про проведення реєстраційних дій стосовно будь-якого окремого індивідуально визначеного об’єкта нерухомого майна в Державному реєстрі прав.
Сервісна послуга з інформування можлива за бажанням фізичної або юридичної особи на платній основі на підставі укладених договорів.
☝️Надання послуги можливе виключно за умови використання користувачем невиключної ліцензії на право використання комп’ютерної програми «SMS-МАЯК».
Маючи реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна, що було зареєстровано починаючи з 2013 року, можна поставити контроль⛔️ на внесення будь-яких реєстраційних дій.
 
Відділ державної реєстрації
Тарутинської селищної ради
Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.