Селищний голова провів апаратну нараду

Друк

         Сьогодні, 24 жовтня 2022 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками Тарутинського КП «ВУЖКГ», комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради. У апаратній нараді взяли участь: секретар селищної ради Анетта Куракова, секретар виконкому селищної ради Олена Абрамова, заступники селищного голови Олена Сілоч та Іван Долгорук.

        Керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів поінформували про роботу підпорядкованих структур.

        Як доповів керівник КП «ВУЖКГ» Максим Абаржи комунальне підприємство працює стабільно: вивозиться сміття, працюють усі водонапірні свердловини, усуваються прориви водопровідної мережі, усунені проблеми з неякісною водою, йде заготівля дров. Заробітна плата працівникам «ВУЖКГ» виплачується без затримок.

       Заклади охорони здоров’я Тарутинської громади працюють у штатному режимі. За останні два тижні до відділень Тарутинської центральної лікарні було госпіталізовано 77 хворих, виписані – 61; народилось 2 дітей. За 9 місяців 2022 року в Тарутинськійлікарні народилося 123 дитини. З 17 по 21 жовтня 2022 року до лікарні звернулось 13 внутрішньо переміщених осіб, двоє з них госпіталізовані, іншим призначено амбулаторне лікування.

       За минулий тиждень сімейними лікарями Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги було прийнято 1465 мешканців ОТГ, у тому числі 1155 дорослих  та 310 дітей, та 11 внутрішньо переміщених осіб: 5 дорослих та 6 дітей. Здійснено один виїзд сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню громади, прийнято 14 чол. В денних стаціонарах проліковано 93 дорослих. Охоплено щепленнями від коронавірусної хвороби 48 жителів громади: І дозою – 5. ІІ дозою – 3, І бустерною – 35, ІІ бустерною – 5.

      На обліку відділу соціального захисту населення перебувають 1939 внутрішньо переміщених осіб, знято з обліку 370 ВПО.

      В Тарутинській громаді продовжується збір пізніх зернових культур та винограду, триває посівна кампанія озимих культур

      Вирішується питання щодо демонтування табличок зі старими назвами вулиць та встановлення табличок з новими назвами.

      Відділом земельних ресурсів підготовлені угоди про розірвання договорів згідно рішень сесії Тарутинської селищної ради, відпрацьовані усі запити фізичних та юридичних осіб.

      Згідно зі структурою навчального року, в учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Тарутинської громади з 24 по 30 жовтня 2022 року тривають канікули, крім  Тарутинського ліцею, в якому канікули будуть з 31 жовтня по 06 листопада. Відділом освіти, молоді та спорту здійснюється моніторинг дистанційного навчання. В трьох закладах освіти громади проводяться роботи з облаштування та будівництва захисних споруд.

      В закладах культури розпочинається підготовка до відзначення 350-річчя Пилипа Орлика – автора першої Конституції України та 300-річчя Григорія Сковороди – українського філософа.

      У ході апаратної наради селищним головою надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів щодо дотримання режиму економії енергоресурсів, заготівлі дров, виготовлення табличок з новими назвами вулиць, здійснення моніторингу динаміки сходів озимих культур та з інших нагальних питань.

    

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.