Подяка від джурів куреня ім.Олександра Топала

Друк

Шановні мешканці Тарутине, випускники Тарутинського ліцею, учні та їх батьки! Джури куреня імені Олександра Топала Тарутинського ліцею та їх виховник Григорій Церковний висловлюють всім, хто приєднався до акції "Купи спальник захиснику - зігрій воїна", величезну подяку. Акція по збору грошей завершена. Всього було зібрано 31206 гривень.

Велика подяка вчителям Тарутинського ліцею, батькам юних Джур та громадській організації "Баскетбольний клуб Тарутине ", учням та батькам, працівникам всіх державних установ селища Тарутине (центр зайнятості, податкова, соціальні служби, селищна рада, РАГС, відділ освіти, пенсійний фонд), працівникам селищного Будинку культури; Джурам Рівненського ліцею, які приєднались до нашої акції і починають свій шлях з доброго діла. Окремо подяка Донєвій Росіні, яка зі США зробила матеріальний вклад на два спальні мішки.

Разом ми зуміли показати всім --- що ми сила.

На зібранні кошти було придбано 15 - ть зимових спальних мішків, на остаток коштів чай та кава і інші смаколики! Все це вже завтра вирушить на південний напрямок!

Дякуємо всім хто помагає!

СЛАВА УКРАЇНІ!

    

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.