Заклади освіти Тарутинської громади приєдналися до онлайн-челенджу «Освіта Одещини вдячна Героям»

Друк

До Дня захисників і захисниць України заклади освіти Тарутинської громади приєдналися до онлайн-челенджу «Освіта Одещини вдячна Героям», який був започаткований департаментом освіти і науки Одеської ОВА.

Тим хто дарує надію жити, творити, любити і вірити у світле майбутнє, за мужність, честь, героїзм, за новий день, за змогу навчатися, працювати та бачити рідних, за кожний відвойований клаптик нашої української землі, були присвячені різноманітні заходи, що відбулися в закладах освіти Тарутинської громади.

Джури Куреня імені Олександра Топала Тарутинського ліцею оголосили збір коштів на допомогу Збройним силам України. З 10 по 14 жовтня джури разом з виховником Григорієм Церковним зібрали майже 30 000 гривень. На ці кошти вже замовлені спальники для наших хлопців, які знаходяться на передовій.

Вчителі та учні Петрівського ліцею започаткували акцію, присвячену Дню Захисника України «ЗігрійЗахисника» з виготовлення окопних свічок для ЗСУ.

Учні Підгірненського ліцею підготували для військовослужбовців листівки-привітання з сюрпризом (цукерками).

У Рівненському ліцеї відбулась акція "Листівка захисникам України".

У всіх закладах освіти громади пройшли онлайн-заходи. Учні переглядали історичні фільми, приймали участь у вікторинах, годинах спілкування, конкурсах малюнків, виконували пісні та вірші, писали есе та побажання захисникам і захисницям України.

Своєю активною участю у заходах діти висловили безмірну вдячність захисникам та захисницям України за хоробрість та незламність, за віру у світле майбутнє нашої держави.

Разом до Перемоги!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.