Сьогодні, у День захисників та захисниць України, в смт.Тарутине вшанували полеглих воїнів

Друк

14 жовтня в Україні вшановують героїв та героїнь, які захищали та захищають нашу країну та її територіальну цілісність від ворогів. Зараз наша держава переживає важкі часи. На Сході та Півдні України точиться запекла боротьба за нашу незалежність та територіальну цілісність, за свободу та волю кожного українця. І Україна щодня схиляє голову у пам’ять про воїнів, які віддали своє життя заради нашої спільної Перемоги.

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, працівники відділів селищної ради, громадськість, близькі загиблих воїнів Тарутинської громади поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам - Захистникам Украіни на знак великої поваги за мужність та героїзм наших земляків. Селищний голова вручив Подяки Тарутинської селищної ради близьким наших Героїв.

У День захисників та захисниць України ми всі дякуємо нашим воїнам за відвагу, силу духу та незламність, за те що незважаючи на будь-які труднощі вони продовжують стояти на захисті нашої держави. Завдяки Збройним Силам України та силам Територіальної оборони ми можемо творити завтра та розвивати країну для наших дітей, їх щасливого та головне - мирного майбутнього.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.