Пішла з життя голова організації ветеранів Тарутинської селищної ради Ірина ГОНЧАРЕНКО

Друк

         Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, депутатський корпус, члени виконавчого комітету, працівники управлінь та відділів Тарутинської селищної ради глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття близьким та рідним з приводу непоправимої втрати – смерті   Ірини Степанівни Гончаренко. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

         Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток громадського суспільства Тарутинської громади важко переоцінити. Свідченням цього є багаторічна праця Ірини Степанівни на посаді голови Ради ветеранів Тарутинського району, а в останні роки – організації ветеранів Тарутинської селищної ради.

        Життя Ірини Степанівни є прикладом служіння рідному краю, вона постійно піклувалася та приходила на допомогу ветеранам Другої Світової війни, ветеранам праці та нужденним.

        Світлі спогади про чуйну, порядну, щиру людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, на завжди будуть у пам’яті усіх, хто її знав, шанував  та любив.

         Царство небесне. Вічна пам'ять!

 

    

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.