В Тарутинській селищній раді відбулася апаратна нарада

Друк

Під головуванням селищного голови Сави Чернєва в Тарутинській селищній раді відбулася апаратна нарада, в ході якої поінформовано про проведену роботу за минулий тиждень, порушені проблемні питання та визначено план заходів для подальшої роботи.

Заклади охорони здоров’я Тарутинської громади працюють у штатному режимі. Протягом двох тижнів до відділень  Тарутинської центральної лікарні на стаціонарне лікування госпіталізовано 108 хворих, виписано – 106; народилось 8 дітей. Медичними працівниками центру первинної медико-санітарної допомоги за поточний період жовтня було прийнято 1336 мешканців ОТГ, у тому числі 95 мешканців громади оглянуто сімейними лікарями на виїздах для надання медичної допомоги. В денних стаціонарах проліковано 76 осіб. Продовжується вакцинація населення, за останній тиждень вакциновано 97 осіб: І дозою – 16, ІІ дозою – 22, І бустерною – 56, ІІ бустерною – 3.

Станом на 10 жовтня 2022 року в Тарутинській громаді проживають 1528 внутрішньо переміщених осіб.

Відділом культури та туризму здійснюється підготовка заходів з відзначення Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва.

У всіх закладах освіти громади і дошкільному навчальному закладі «Топольок» Тарутинського ліцею встановлені тривожні кнопки. В Красненському ліцеї тривають роботи щодо підготовки закладу до очного режиму навчання.

На минулому тижні спеціалістами фінансового управління здійсненні виїзди по населеним пунктам громади з метою проведення роботи з громадянами, що самостійно обробляють свої земельні ділянки, щодо подачі декларації про доходи за 2021 рік.

У ході апаратної наради були обговорені інші нагальні питання: земельні, економіки та сільського господарства, житлово-комунальної сфери. Також розглянули можливість закупівлі для закладів загальної середньої освіти громади генераторів.

Головою селищної ради було акцентовано увагу на наданні всебічної підтримки та допомоги внутрішньо переміщеним особам, підготовці до прийому евакуйованих громадян, на поновленні резервного фонду продовольчого зерна в громаді, проведені акції в закладах освіти громади "Освіта Одещини вдячна Героям". У зв’язку з чим було надано ряд доручень керівникам відповідних структурних підрозділів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.