В новий навчальний рік – з єдиною мрією і сподіваннями

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв , секретар селищної ради Анетта Куракова та секретар виконкому селищної ради Олена Абрамова взяли участь у серпневій конференції освітян Тарутинської громади.

З вітальними словами до педагогічних працівників Тарутинщини звернулися селищний голова Сава Чернєв та начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір.

У своєму привітанні селищний голова зазначив, що в умовах воєнного стану спільним завданням влади та педагогів є створення атмосфери до віри й взаємоповаги, забезпечення дітям рівного доступ у до якісної освіти та безпечного освітнього середовища ; н е менш важливим є виховання у молоді почуття патріотизму, національної свідомості, дбайливе ставле ння до рідної мови та культури. Сава Чернєв побажав педагогам мирного нового навчального року , міцного здоров’я, натхнення, оптимізму та наполегливості.

Звертаючись до учасників конференції начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір запевнила , що педагоги громади зможуть реалізувати непрості завдання, які стоять перед сучасною українською освітою.

Від імені працівників закладів освіти ведучі заходу висловили слова великої вдячності вчителям та робітникам навчальних закладів громади та всім захисникам України - мужнім і відважним воїнам, які боронять нашу державу.

Усі п рисутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

За доброю традицією педагогічна спільнота Тарутинської громади привітала молодих вчителів, що розпочинають свою трудову діяльні сть у 2022-2023 навчальному році.

З а багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у справі навчання і виховання підростаючого покоління Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір вручили Подяки Тарутинської селищної ради та грамоти відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради вчителям навчальних закладів громади, які досягли значних успіхів у 2021-2022 н.р.

Урочиста частина серпневої педагогічної конференції завершилась виступом куріня ім . Олександра Топала Тарутинського ліцею – переможця обласного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура» ) 2022 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.