В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

Друк

Традиційно, у нашій громаді, кожного року, у дні святкування Незалежності України, проводиться Бессарабський ярмарок! Але цього року, нажаль, слово «Святкування» ми змушені замінити на слова «Допомога…, Благодійність…»
Сьогодні ворог намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну…тобто забрати нашу Незалежність. Але у нас з вами є хоробрі, мужні Захисники, які ніколи цього не допустять!!! А ми з вами, повинні об’єднатися та всіляко допомагати нашим Воїнам відстоювати територіальну цілісність держави!
Тому, саме з цього приводу, сьогодні, вперше, 27.08.2022 року, у нашій громаді пройшов БЛАГОДІЙНИЙ Бессарабський ярмарок «Разом наближаємо Перемогу», основною метою якого була підтримка морального духу, покращення матеріального становища Збройних Сил України та сприяння вихованню відчуття патріотизму у дітей, молоді та дорослих!
Учасниками сьогоднішнього ярмарку стали небайдужі жителі громади, які відгукнулись на заклик організаторів у соціальних мережах – це і діти, і дорослі.
До усіх учасників цього Благодійного заходу звернувся селищний голова Сава Чернєв та керівник Благодійного фонду «Шляхетна справа» Сергій Шутов зі словами подяки за залученість до цієї благодійної справи. Також, за проханням селищного голови, всі присутні вшанували хвилиною мовчання наших загиблих Героїв у цій страшній війні.
Є такий вираз: «Якщо люди не навчаться допомагати один одному, то рід людський зникне з лиця землі», тож будемо надіятись і сподіватися , що люди та людяність ще надовго залишаться на цій землі, так як за результатами сьогоднішнього Благодійного заходу ми побачили, що у нас в громаді дуже багато небайдужих ЛЮДЕЙ!
Щиро вдячні всім за активну участь у сьогоднішньому БЛАГОДІЙНОМУ Бессарабському ярмарку «Разом наближаємо Перемогу»!
Та щиро бажаєм, нам всім, жити довго і щасливо в квітучій країні без зовнішніх конфліктів, під мирним небом та вічною любов'ю до Батьківщини. 
Разом до Перемоги! Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.