Про нагальні питання Тарутинської громади

Друк

25 серпня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

Члени виконавчого комітету розглянули нагальні питання життєдіяльності Тарутинської громади.

Було схвалено звіт про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021року №1586 -VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022рік» за I півріччя 2022року та розглянуто звіт щодо проведеної роботи відділом культури та туризму Тарутинської селищної ради за I півріччя 2022року.

Начальник служби у справах дітей селищної ради Людмила Тануркова поінформувала з питань щодо захисту прав та інтересів дітей.

Була заслухана інформація начальника відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради Кушнір Оксани про стан підготовки ЗЗСО до нового 2022/2023 навчального року.
У ході засідання також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 24 жителям Тарутинської громади на лікування та проведення післяопераційної реабілітації, а також особам, що перебувають у складних життєвих обставинах та скрутному матеріальному становищі та 2 військовослужбовцям, які були мобілізовані під час воєнного стану та отримали поранення внаслідок участі в бойових діях. Також були внесені зміни до рішення виконавчого комітету Тарутинської селищної ради від 31 березня 2022 року №377«Про утворення комісії Тарутинської селищної ради щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, та осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей, які перебувають на квартирному обліку, як такі, що потребують поліпшення житлових умов» та розглянутий проєкт рішення «Про інформацію щодо взяття на облік нових багатодітних сімей громади».

Заступник селищного голови Іван Долгорук доповів про розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами з надання послуг у сфері ЖКГ.

Також було розглянуто перелік питань щодо присвоєння або зміни адреси об’єктам нерухомого майна.

Секретар виконавчого комітету селищної ради Абрамова Олена поінформувала щодо виділення 9-ти квартир та видачу на них ордерів, які знаходяться в багатоповерховому будинку №87, смт. Березине, мешканцям громади, що перебувають на квартирному обліку селищної ради та згодні провести ремонт за власні кошти.

Начальник юридичного відділу селищної ради Дарія Топал представила на погодження членів виконкому проєкт рішення «Про встановлення режиму роботи об’єкту роздрібної торгівлі».

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті Тарутинської селищної ради в розділі «Виконком ради».

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.