До уваги бджолярів!

Друк

           

У разі виникнення бажання займатись бджільництвом, таку пасіку потрібно зареєструвати. Пасіка підлягає реєстрації за місцем проживання фізичної особи або за місцезнаходженням юридичної особи, яка займається бджільництвом, у сільських, селищних, міських радах після видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки територіальним органом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

             Для замовлення послуги необхідно подати заяву на отримання послуги  до Центру надання адміністративних послуг Болградського району Одеської області (смт. Тарутине, вул. Центральна, б. 122, другий поверх, навпроти автостанції) заявник може особисто або через законного представника, шляхом відправлення документів поштою (рекомендованим листом).

Хто може звернутися: фізична особа, фізична особа-підприємець.

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

Послуга надається безкоштовно протягом 1 календарного дня.

          Для отримання довідки про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів для отримання дотації за бджолосім’ї особі чи сімейним фермерським господарствам необхідно звернутись до Центру надання адміністративних послуг Болградського району Одеської області (смт. Тарутине, вул. Центральна, б. 122, другий поверх, навпроти автостанції).

Хто може звернутися: фізична особа, фізична особа-підприємець.

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

  • Заява
  • Паспорт громадянина України (під час подання копій вказаних документів, пред’являються оригінали цих документів)
  • Документ, що посвідчує особу представника (у разі подання заяви представником особи)
  • Документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою)

Послуга надається безкоштовно протягом 1 робочого дня.

Відділ організації надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.