Щира подяка міжнародній гуманітарній організації «World Central Kitchen»

Друк

В наш нелегкий час, коли багато людей потребує турботи та гуманітарної допомоги дуже приємно усвідомлювати, що є люди, які небайдужі  до чужих проблем, які творять добро для тих, кому важко пережити скрутні часи.

Саме до таких щирих та чуйних людей відносяться співробітники та волонтери Одеського регіонального штабу з надання гуманітарної допомоги під егідою «World Central Kitchen», які вже в п’яте доставляють до Тарутинської громади гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. На 1 серпня 2022 року від благодійного фонду було роздано 2400 шт. продуктових наборів, у тому числі 1527 наборів були передані у старостинські округи. Надання допомоги від фонду буде продовжено.

Тарутинська селищна рада висловлює велику вдячність міжнародній гуманітарній організації «World Central Kitchen» за розуміння та підтримку. Допомога організації, яку надали внутрішньо переміщеним особам та людям, що опинились в складних життєвих обставинах, була дуже необхідною та корисною.

Щиро дякуємо «World Central Kitchen» за гуманність та співпереживання в цей нелегкий для людей час, за те, що не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо усім працівникам фонду мирного неба, всіляких благ, міцного здоров’я, душевного тепла.

Разом ми сила! Все буде Україна!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.