Службою у справах дітей провела профілактичний рейд до с. Рівне та с. Лужанка

Друк

       Основний напрямок роботи служби у справах дітей -  це заходи, направлені на збереження для дитини її біологічної родини, зменшення кількості дітей, які можуть перебувати поза сімейним оточенням.

     Службою у справах дітей Тарутинської селищної ради 29.07.2022 року був проведений профілактичний рейд до с. Рівне, с. Лужанка, де були відвідані родини з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та діти, які перебувають під опікою. В ході рейду, працівниками служби була проведена робота, спрямована  на створення безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, права на охорону здоров’я,  формування навичок здорового способу життя.  З батьками  були проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків  та роз’яснені  наслідки їх невиконання.

     З метою подолання складних життєвих обставин, матері, яка виховує малолітню дитину з інвалідністю, була надана гуманітарна допомога та вирішено питання щодо підписання та укладання декларації з лікарем сімейної медицини КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.