Толока на Тарутинському ставку

Друк

Сьогодні працівники апарату Тарутинської селищної ради, відділу культури і туризму, Тарутинського селищного Будинку культури, робітники з благоустрою селища Тарутине, технічний персонал Тарутинської школи, місцеві активісти з дітьми взяли участь у прибиранні та благоустрої території біля ставку. За чотири години зробили чимало: зібрали гілля в обгорілому лісі, зібрали сміття, скосили траву та погрузили її для вивозу, розчистили прибережну смугу від каміння. Попрацювали плідно, з ентузіазмом. Тарутинським ВУЖКГ вивезені сміття та трава.  Підприємець Іван Дамаскін виділив транспорт для завантаження та завезення піску на пляж.

За ініціативою депутата селищної ради та підприємця смт Тарутине Вадима Петковича багато мешканців селища приєдналися до збору коштів на придбання сміттєвих баків та урн, які будуть встановлені на пляжі. Зібрано понад 20 000 грн. Крім того Вадим Петкович став активним організатором та учасником благоустрою ставка.

Велика подяка усім, хто взяв участь у прибиранні території біля ставку. Дякуємо за активну життєву позицію та участь у добрій справі сім’ям: Петкович, Фучеджи, Маленкових, Мандажи, Жеріт, Хомиженко, Ліманських, жителям селища: Вячеславу Дудіну, Петру Михальчуку, Петру Бошко, нашій молоді: Олександрі Олту, Наталі Сіваєвій, Ангеліні Кравченко, Анні Березовській, Данилу Петковичу, Олександру Чумаченко.

На жаль, до проведення толоки долучилися декілька організацій та невелика група активістів нашого селища, всього 60 чол.     

Велике прохання до відпочивальників, яких у вихідні дні немало, не забувайте про дотримання чистоти та порядку в місцях відпочинку! Наступного разу ви знову сюди прийдете і захочете провести гарно час на впорядкованому місці.

Давайте разом дбати про чистоту і порядок у рідному селищі та усій громаді!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.