Привітання працівників відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції з професійним святом

Друк

4 липня у День національної поліції України у Тарутинському селищному Будинку культури відбулося привітання та нагородження працівників відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області.

З професійним святом правоохоронців привітали: заступник начальника ГУ Національної поліції в Одеській області Олександр Ганжа, голова Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, начальник Болградського районного відділу поліції Роман Галкін, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, Бородінський селищний голова Іван Кюссе, начальник відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції Олександр Бодюл, голова Тарутинського районного суду Наталя Тончева.

У своїх виступах з нагоди Дня Національної поліції виступаючи підкреслили важливість роботи працівників поліції, особливо у нинішній воєнний час, щодо забезпечення охорони прав і свобод людини, підтримки громадського порядку і безпеки та  побажали миру, міцного здоров’я, злагоди та добробуту, успіхів у всьому.

Вітаючи присутніх зі святом Тарутинський селищний голова зазначив, що селищна рада всебічно підтримує правоохоронців, за відповідною програмою з бюджету селищної ради виділяються кошти для відділення поліції. Від Тарутинської селищної ради Сава Чернєв передав Тарутинському відділенню поліції генератор.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, відданість присязі та з нагоди Дня Національної поліції України селищний голова вручив Подяки Тарутинської селищної ради кращим працівникам відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області.

Тарутинські правоохоронці окрім того були нагороджені Почесними грамотами та Грамотами Головного управління Національної поліції в Одеській області, Одеської обласної військової адміністрації, Болградської районної військової адміністрації, Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області та відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.