Робоча нарада зі старостами старостинських округів Тарутинської громади

Друк

       Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів робочу нараду зі старостами старостинських округів Тарутинської громади за участю: начальника відділу прикордонної служби «Тарутине» Р.Пукаса, заступників селищного голови О.Сілоч та І.Долгорука, секретаря селищної ради А.Куракової, секретаря виконкому селищної ради О.Абрамової, т.в.о. директора КНП «Тарутинський ЦПМСД» М.Міланової, начальника відділу освіти, молоді та спорту О.Кушнір, начальника відділу культури та туризму Н.Шишкової.

        Старости надали детальну інформацію про роботу з благоустрою, що проводиться в населених пунктах громади, були обговорені нагальні питання старостинських округів.

        На даний час на території Тарутинської громади проводиться облаштування державного кордону, у зв’язку з цим є можливість забезпечити заклади охорони здоров’я, освіти та культури громади дровами. Селищний голова С.Чернєв надав доручення старостам та керівникам структурних підрозділів у галузі освіти, охорони здоров’я та культури заготовити дрова для опалювального сезону для чого скоординувати проведення даної роботи з відділом прикордонної служби «Тарутине».

       Секретар селищної ради А.Куракова звернулась до старост з проханням сприяти розселенню внутрішньо переміщених осіб в селищах та селах громади при необхідності.

       Під час наради  селищним головою були надано слушні пропозиції та рекомендації у розв'язанні проблемних питань.

       За підсумками  наради голова громади подякував старостам за проведену роботу та закликав до плідної співпраці.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.