Про поточну ситуацію в Тарутинській громаді

Друк

        У ході апаратної наради селищної ради, яка відбулася 12 травня під головуванням селищного голови Сави Чернєва,  була обговорена  поточна ситуація в Тарутинській громаді. В апаратній нараді взяли участь: заступники селищного голови, секретар та секретар виконкому селищної ради, керівники закладів охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту.

         Керівники закладів та установ доповіли про роботу підпорядкованих структур: здійснюються заходи щодо забезпечення роботи усіх бюджетних організацій; фінансування проводиться на рівні потреб для забезпечення функціонування закладів та установ соціальної сфери.

        Комунальні підприємства громади працюють стабільно, забезпечують водопостачання, водовідведенні та вивіз сміття.

        Також працюють усі медичні заклади. Сімейними лікарями та медичними працівниками КНП «Тарутинський ЦПМСД» за минулий тиждень надано медичних послуг: 1129 мешканцям громади та 22 внутрішньо-переміщеним особам. На амбулаторному лікуванні за період з 2 по 9 травня з COVID-19 перебувало 9 осіб.             На стаціонарне лікування до відділень КНП «Тарутинська центральна лікарня» протягом двох тижнів госпіталізовано 132 чол.,  виписані 91 хворий, народилося 4 дітей. За медичною допомогою до лікарні за цей ж період звернулися 23 переселенця, з них – 8 госпіталізовані.

        До Тарутинської громади продовжують прибувати   внутрішньо-переміщені особи, їх реєстрація ведеться відділом соціального захисту населення. Керівництвом громади всіляко підтримуються ВПО щодо надання допомоги. Триває підготовка житла для біженців.

        Від Тарутинської громади передані 3 генератори до Арцизької громади, в якій є проблеми з енергопостачанням після ракетного удару 8 травня.

       Підводячи підсумки апаратної наради, селищний голова звернув увагу на те що, на території громади функціонують усі заклади та установи, які надають послуги населенню; з метою забезпечення функціонування їх діяльності дуже важливим є сплата податків до місцевого бюджету усіма підприємствами та суб’єктами підприємницької діяльності.

 

 

       

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.