Чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради

Друк

 

           28 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

           Під час засідання розглянуто низку питань та прийняті рішення щодо: захисту прав дітей, нагальних питань освіти, житлових та майнових питань комунальної і приватної власності, виконання заходів з охорони лісосмуг на території селищної ради та ін.

          На засіданні виконкому схвалений звіт «Про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24.12.2020 №74-VII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік» за 9 місяців 2021 року», який буде винесений на розгляд та затвердження чергової сесії селищної ради.  

         Серед питань, розглянутих виконавчим комітетом, було питання про надання матеріальної  допомоги жителям Тарутинської громади. Згідно рішення виконкому матеріальну допомогу отримають:  на лікування та проведення післяопераційної реабілітації - 11 чол.; 2 чол., що перебувають у складних життєвих обставинах та скрутному матеріальному становищі та 3 чол. на поховання родичів, які на момент смерті ніде не працювали.   Окрім того, було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканці  смт.Березине родичці загиблого в зоні проведення Операції Об’єднаних сил Халікова Георгія.

        У зв’язку з ростом захворюваності на СOVID-19 та з метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Тарутинської селищної ради, пов’язаної з коронавірусною хворобою виконавчий комітет селищної ради вирішив виділити КНП «Тарутинська центральна лікарня» кошти з резервного фонду бюджету селищної ради у сумі 19800 гривень на придбання медичного кисню.

         Усі прийняті рішення з питань порядку денного засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Тарутинської селищної ради у розділі «Виконком ради» - «Рішення виконкому».

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь