Покладання квітів до братської могили воїнів-визволителів Тарутинщини від фашистських загарбників

Друк

 

           28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників. Саме  28 жовтня під час Другої світової війни остаточно були вигнані війська нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України. В цей день вшановується героїчний подвиг і жертовність українського народу у Другій світовій війні.

         Сьогодні в смт.Тарутине відбулось покладання квітів до братської могили воїнів-визволителів Тарутинщини від фашистських загарбників. У заході взяли участь: Тарутинський селищний голова С.Чернєв, заступники селищного голови О.Сілоч та В.Дундер, секретар селищної ради А.Куракова, секретар виконкому селищної ради О.Абрамова, начальник відділу культури та туризму селищної ради Н.Шишкова та інші працівники селищної ради.

         Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять  воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

        Цей світлий і водночас сумний день дуже важливий і незабутній для всіх українців. Ми схиляємо голову перед пам’яттю загиблих та глибоко вдячні тим, хто у нелегкі воєнні роки відстояв свободу рідної землі, врятував її від поневолення.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь