Консультування з правових питань суб’єктів пробації

Друк

          Підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в пробації, є важливим чинником запобігання випадків повторного скоєння злочинів та правопорушень.

          У зв’язку з цим, кожний перший понеділок місяця в приміщені Болградського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  з 9:00 до 11:00 годині працює дистанційний пункт відділу «Тарутинське бюро правової допомоги» Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

          04 жовтня 2021 року спеціаліст Тарутинського відділу правової допомоги Роман Магла провів консультування з правових питань та інформаційний захід для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Болградському районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області.

          Темою заходу було роз’яснення прав та обов’язків засуджених осіб. Також засуджених було ознайомлено із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень.

          Особи, які перебувають на обліку у районному секторі “Центру пробації”, отримали роз’яснення основних положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу», дізналися про види правових послуг, які можна отримати у бюро правової допомоги. Роман довів до присутніх куди потрібно звернутися, які документи при собі мати та пояснив всі етапи отримання правової допомоги, та закликав звертатись до бюро для вирішення актуальних правових питань, пов’язаних з різними моментами життя.

 

Болградський районний сектор № 2

філії Центру пробації в Одеській області

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь