6 вересня 2021 року Мінцифри презентовано Платформу Дія Центрів

Друк

Для підвищення рівня задоволеності фізичних та юридичних осіб якістю адміністративних та інших публічних послуг, які надаються в центрах надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП), 6 вересня 2021 року Мінцифри презентовано Платформу Дія Центрів, доступну за посиланням: https://center.diia.gov.ua/. Цей проєкт реалізований за підтримки ПРООН в Україні, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та проєкту SURGe, The Support to Ukraine’s Reforms for Governance Project, що фінансується Урядом Канади.

Платформа Дія Центрів — онлайн-майданчик, що спростить взаємодію громадян та працівників Центрів надання адмінпослуг. Запуск Платформи Дія Центрів — наступний крок до сучасного держсервісу в кожному куточку України,  щоб якість обслуговування у ЦНАПах перевищила очікування відвідувачів.

Завдяки Платформі Дія Центрів кожен українець, який планує візит за адміністративною послугою, може дізнатися інформацію про роботу ЦНАП, сформувати маршрут до найближчого ЦНАП, перевірити актуальний графік його роботи, а також оцінити якість обслуговування. Незабаром з’явиться можливість попереднього запису до ЦНАП онлайн. Мінцифри планує запустити цю функцію у 2022 році та масштабувати на всі ЦНАП в Україні.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь