Футбольний клуб «Березино» став переможцем підгрупи південь Першої ліги Чемпіонату Одеської області

Друк

Футбольний клуб «Березино» гідно представляє Тарутинську громаду у Чемпіонаті Одеської області з футболу 2021 року. Днями завершився груповий етап Першої ліги Чемпіонату Одеської області з футболу. Серед 8 команд підгрупи південь цього турніру наша футбольна команда зайняла І місце, набравши 30 очок, ФК «Березино» обійшов своїх основних суперників команду «Дністровець» з Затоки.

Останній матч зіграний ФК «Березино» в підгрупі південь відбувся 18 вересня 2021р. на центральному стадіоні смт.Тарутине з командою ФК «Яськи». В цей день в смт.Березине відзначали 205 років селищу. Перемога футбольного клубу «Березино» над ФК «Яськи» з рахунком 4:1 стала своєрідним подарунком футболістів до Дня заснування селища.

Тепер ФК «Березино» продовжить боротьбу за звання Чемпіона Одеської області Першої ліги. Визначається календар ігор з переможцями північної підгрупи турніру.

Крім того, футбольний клуб «Березино» брав участь у Кубку Одеської області 2021 року пам’яті М.Трусевича, де вийшов у фінал.

ФК «Березино» був створений як громадська організація. Засновники футбольного клубу та його спонсори Денис Герасимов та Вадим Георгієв.  Денис Герасимов також є капітаном футбольної команди «Березине», який робить все можливе для розвитку футболу у смт. Березине та Тарутинській громаді. Під час урочистостей до Дня селища Березине перший заступник Тарутинського селищного голови Олена Сілоч вручила капітану ФК «Березино»  Д.Герасимову сертифікат на суму 20 000грн., який Денис передав для розвитку дитячого футболу, а також від ФК «Березино» він подарував дітям футбольний інвентар.

Керівництво Тарутинської селищної ради вітає футбольний клуб «Березине» з черговою перемогою. Ви демонструєте справжній чемпіонський характер, ваші перемоги примножують спортивну славу Тарутинської громади. Ми пишаємось вами! Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, наснаги, оптимізму і нових яскравих звершень!

Щиро дякуємо засновникам та спонсорам ФК «Березине» за всебічну активну підтримку, допомогу і популяризацію футболу в нашій громаді, за те, що влаштовуєте справжні свята любителям спорту!

   

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь