Щотижнева апаратна нарада

Друк

Заступник Тарутинського селищного голови з питань економіки та бюджету Олена Сілоч  20 вересня 2021р. провела апаратну нараду з керівниками комунальних підприємств та начальниками структурних підрозділів селищної ради за участю заступника селищного голови з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та гуманітарних питань Валерія Дундера.

Відкриваючи нараду, О.Сілоч акцентувала увагу присутніх на завершені підготовки закладів та установ селищної ради до опалювального сезону.  В ході апаратної наради були підведені підсумки роботи комунальних установ та структурних підрозділів селищної ради за минулий тиждень та окреслені першочергові напрями роботи на поточний тиждень у сферах охорони здоров’я, освіти, соціального захисту, економіки, житлово-комунального господарства,  з питань поповнення місцевого бюджету.

За інформацією головного  лікаря КНЗ «Тарутинський ЦПМСД» А.Кияніченко на минулому тижні спостерігався ріст захворюваності мешканців громади на COVID-19: якщо станом на 13.09.21 таких хворих було 12, то на 20.09.2021 хворих на COVID-19 – 22 чол. та 28 контактних осіб перебувають під наглядом медиків. Також збільшилась кількість хворих, які звертаються до лікарів з ознаками ГРВІ. Незважаючи на ситуацію в країні та в громаді зі збільшенням хворих на коронавірусну хворобу, вакцинація триває повільними темпами. Станом на 20.09.2021 вакциновано 2372 чол., з них дві дози вакцини отримали 1400 чол., одну – 972 чол.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради О.Кушнір зазначила, що у зв’язку з виділенням додаткових коштів на харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, ці заклади переходять на новий раціон харчування.

Усі підрозділи селищної ради на даний час завершують  складання Прогнозу бюджету селищної ради на 2021 рік та Стратегії розвитку Тарутинської громади.

Під час наради були порушені інші важливі питання життєдіяльності Тарутинської селищної ради: вакцинація педагогічних працівників, проведення заходів до Дня людей похилого віку, питання містобудівної діяльності та благоустрою громади, проведення роботи з платниками податків.

Заступник селищного голови В.Дундер звернув увагу керівників комунальних підприємств та начальників структурних підрозділів на виконання контрольних документів.

За результатами апаратної наради заступниками селищного голови  були дані рекомендації та доручення щодо роботи установ та закладів селищної ради.        

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь