Відбулось 12-е позачергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради

Друк

 

14 вересня 2021 року під головуванням секретаря Тарутинської селищної ради А.Куракової  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Згідно порядку денного були розглянуті  п’ять питань.                                                                                                                                      

Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Тарутинської селищної ради доповіла заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олена Сілоч. По даному питанню виконавчим комітетом прийнято рішення виділити 119 тис. грн. на придбання будівельних матеріалів для населення смт.Березине та  Серпневському і Підгірненському навчально-виховним комплексам з метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася на території цих населених пунктів 4 серпня 2021 року.

Тарутинською селищною радою продовжується робота з благоустрою населених пунктів. Для покращення санітарно-екологічного стану в смт.Тарутине заплановано встановлення додаткових майданчиків для збору твердих побутових відходів. Сергій Башли - начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства  селищної ради поінформував членів виконкому про визначення місця розташування таких майданчиків. Виконком прийняв рішення розмістити майданчики для збору твердих побутових відходів в смт Тарутине за адресами: біля будинку по вул. Центральна, 324, біля будинку по вул. Центральна, 31, біля будинку по вул. Центральна, 7, біля будинку по вул. Широка, 16.

Наступні питання порядку денного засідання виконкому стосувались присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна – житловим будинкам та об’єкту безхазяйного нерухомого майна – громадській будівлі для внесення їх до реєстру будівельної діяльності.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь